Engkrogens pris

Engkrogen i medierne

Berlingske Tidende
14. oktober 2001 optrådte Engkrogen i Berlingske Tidendes daværende serie “Vores kvarter”. Artiklen vises med originale billeder, men med indscannet, uredigeret tekst, da en fornuftig præsentation af en avisside på en computerskærm, er ret besværlig.
Fester, flåede tomater og sammenhold
Bemærk: Afsnittet med kommuneoplysninger er medtaget for fuldstændighedens skyld og af nostaltiske grunde. Det er en saga blot, at en vuggestueplads kan betales med 1.815 kr om måneden. (Til gengæld har vi en væsentlig bedre busdækning end den nævnte bus 68.)

Ugebladet Hjemmet
Sommer 2010 bragte ugebladet Hjemmet et stemningsklip fra sommerfesten. Margit Knoblauch + fotograf Pia Burmølle var på besøg under optakten til den årlige vejfest. Se resultatet her.

Filmen “Superbror”
Sommer 2008 optog Nordisk Film dele af børnefilmen “Superbror” på Engkrogen. For en kort stund var en række forhaver udstyret med flagstænger, og der foregik spændende og usædvanlige ting på vejen. Indendørs- og flyvescener er optaget på Engkrogen og Mosevej, naturscenerne er fra Kløvermarken. Primært skete optagelserne på Engkrogen 10. Filmen er anbefalelsesværdig også for voksne.Vor lokale kunstner Groth-Jensen har gjort denne flotte akrarel af en juletræstænding. Se den i større format

Engkrogen på vers

Engkrogens vise nummer 1 blev født ved sommerfesten 2005 efter et passende indtag af mad og drikkevarer. De enkelte vers er forfattet af små grupper, der arbejdede uafhængigt af hinanden.
Engkrogens vise

Engkrogens vise nummer 2 blev skrevet ved sommerfesten 2009, da visse dele af den gamle vise er utidsvarende. Igen har foreningens beboere i fællessab udfoldet deres imponerende poetiske evner. I øvrigt: såvel bilejere uden egen parkeringsplads som beboere uden maling på facaden slap igennem aftenen uden (yderligere) skrammer.
Engkrogens vise 2

Den kulinariske Engkrog

Mange områder har qua lokale forhold deres kulinariske specialiteter. Der er ingen grund til, at Engkrogen er en undtagelse, så værsågod:
Opskrifter

Yderligere bidrag til denne side modtages meget gerne.

Endnu en WordPress-blog